24 Ağustos 2011 Çarşamba

BAĞLAR KADIN KOLLARI BAŞKANIMIZ ŞEFİKA KARADEMİR







Mübarek Ramazan Ayı tüm bereketi ve manevi iklimi ile inananları sarıyor. Bu mübarek günleri fırsat bilen AK Parti Diyarbakır Bağlar Kadın Kolları Başkanı Şefika Karademir ve Sosyal İşler başkanı Perizade Yalaz , Dış İşler Başkanı Hülya Tiyenci , yardımlaşma ve paylaşma duygularının gelişimi ve yaşaması adına faaliyetlerde bulunuyor. Ramazan’ın hemen her günü farklı mahallelerde, ihtiyaç sahibi insanlarla buluşan AK Kadınlar, farklı sofralara konuk oldular.
Geçtiğimiz gün AK Parti Diyarbakır Bağlar Kadın Kolları Başkanı Şefika Karademir ve Sosyal İşler başkanı Perizade Yalaz , Dış İşler Başkanı Hülya Tiyenci, beraberindeki Partililerle ve yönetim Kurul Üyeleri ile birlikte yine benzeri bir faaliyette bulundu. İhtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret eden AK Partili hanımlar, ailenin iftar sofrasına konuk oldu ve çeşitli hediyeler vererek Ramazan Ayını tebrik etti. AK Parti Kadın Kolları olarak Ramazan Ayında boş durmadıklarını ve hemen her gün farklı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Şefika Karademir, “Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadık ve onların sofralarına konuk olduk” dedi.
Ramazan Ayının herkesi aynı duyguda buluşturan müstesna bir zaman dilimi olduğunu söyleyen Şefika Karademir “Manevi hazzı çok yüksek olan bugünleri en iyi biçimde değerlendirmek adına çalışıyoruz. Ramazan Ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde aynı faaliyetlerimize, aynı şevk ve azimle devam edeceğiz” dedi.

Kadın Kolları Başkanımız Şefika Karademir Mubarek Ramazan Ayı Boyunca Mağdur Olan Ailere Yardım Etmek İçin Kendisi Ve Çalışma Arkadaşlarıyla Canı Gönülden Gelen Bayanlara Hizmet Ediyorlar. Tüm Kadınlarımızın Dertlerini Kendi Detleri Olarak Görüp Çözüm Yolunda Ellerinden Gelen Her Çabayı Sonuna Kadar Kullanıyorlar.





0 yorum:

Yorum Gönder

SAYIN BAŞBAKANIMIZA | HÜRMET VE SAYGILARIMIZI BAĞLAR KADIN KOLLARI - OLARAK | SONSUZ SUNARIZ