11 Ağustos 2011 Perşembe

FATMA ŞAHİN GAZİANTEP KONUŞMASI


AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Atatürk&'ün bıraktığı en önemli manevi mirasın bilim ve akıl olduğunu belirterek, "Kadın-erkek fırsat eşitliği için mücadele ederken kadınlarımızın kendi arasındaki eşitsizliği kabul edemeyiz. Bilim ve aklı kullanacağız, vicdanımızı kullanacağız. Bütün yasakları arkamızda bırakarak aydınlık Türkiye&'yi yakalayacağız." dedi.
 
Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen 10. Kadın Buluşması Gaziantep&'te gerçekleştirildi.
Dedeman Otel&'de gerçekleştirilen buluşmaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıya katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&'ın kızı Sümeyye Erdoğan, toplantının moderatörlüğünü yaptı.
Toplantıya, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ile çok sayıda kadın davetli katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 2014 yılında yapılacak mahalli idareler seçimi için bayanları belediye başkanlığına aday olmaya çağırdı. Güzelbey, "2014 seçimleri için ben şimdiden bayan arkadaşlara, kolları sıvayın diyorum. Kan değişikliğinde daima fayda vardır. Bayanların ellerini attıkları her işte büyük bir başarı vardır. Ben bu açıdan belediye başkanlığına tüm arkadaşları şimdiden davet ediyorum." dedi.
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ise değişimin öncüsü olmalarına rağmen yapacak çok işleri olduğunu söyledi. Fatma Şahin, şöyle konuştu: "Şu anda kadın-erkek fırsat eşitliği için mücadele ederken kadınlarımızın kendi arasındaki eşitsizliği kabul edemeyiz. Her türlü ayrımcılığı reddediyoruz. Bunun bir vicdan ve akıl meselesi olduğunu ve çözülmesi gerektiğini inanıyorum. Mustafa Kemal Atatürk&'ün bize bıraktığı en önemli manevi miras, bilim ve akıldır.

0 yorum:

Yorum Gönder

SAYIN BAŞBAKANIMIZA | HÜRMET VE SAYGILARIMIZI BAĞLAR KADIN KOLLARI - OLARAK | SONSUZ SUNARIZ