2 Eylül 2011 Cuma

REFERANDUMDA ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADIK

AK PARTİ Diyarbakır Bağlar İlçe  Kadın Kolları yönetimi referandum çalışmaları çerçevesinde ilçe ve mahallelerde çok sayıda kadınla görüşerek, çalışmalar yürüttü.
Kadın Kolları yönetimi Bağlar İlçesinde  , Emek mah, 5 Nisan mah, Hatboyu  ve Dörtyol Mahallelerinde kadınlarla bir araya gelerek hem AK PARTİ çalışmalarını hem de referandum sürecini anlattı. Kadınlara broşür ve el ilanları da dağıtan il kadın kolları yönetimi Diyarbakır’dan olumlu sonuçlar elde etmek için anayasada yapılacak değişimleri de ayrıntılarıyla anlattı.

Diyarbakır’da kadınların bilinçli oy kullanmaları için çalışmalarını yoğunlaştıran kadın kollarının Mevlana halit Mahallesi Kadın Eğitim Merkezi’ndeki toplantısına Diyarbakır Bağlar  Belediye Meclis Üyemiz Nezihe Kent'te  katıldı. Ayrıca Milletvekillerimizle Esnaf ziyaretlerinde bulunularak, Referandum süreci anlatıldı.
Toplantılarla birlikte AK PARTİ Kadın Kolları’nın da çalışmaları anlatıldı ve katılımcıların sorularına cevap verildi. Toplantılar neticesinde halkın teveccühü ile karşılanan kadın kolları yönetimi halkın Başbakan’a olan sevgisine ve ilgisine şahit olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Diyarbakır Bağlar semtinin gidilmedik mahallesi , sokağı , çalınmadık kapı bırakmadık.










1 yorum:

Unknown dedi ki...

En Güzel Recep Tayyip Erdoğan Portresi bu sitede

Yorum Gönder

SAYIN BAŞBAKANIMIZA | HÜRMET VE SAYGILARIMIZI BAĞLAR KADIN KOLLARI - OLARAK | SONSUZ SUNARIZ